Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επικίνδυνες δεσμεύσεις εμπλοκής στα πολεμικά σχέδια στη Μέση Ανατολή

  • «Στεκόμαστε στο πλευρό των συμμάχων μας», που μπορούν να βασίζονται σε «έναν αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο», διαβεβαίωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, την ώρα που ηχούν τύμπανα πολέμου στην περιοχή
  • Συλλαλητήρια από την ΕΕΔΥΕ, σωματεία και φορείς τη μέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή η Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις
  • Τις απειλές προς το Ιράν επανέλαβε ο Πρόεδρος Τραμπ κατά τη συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, απ' όπου ο Ελληνας πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των ΗΠΑ, προϊδεάζοντας για ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην πολεμική προετοιμασία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στην περιοχή.
  • Ούτε κουβέντα από την πλευρά των ΗΠΑ για την τουρκική επιθετικότητα στη Μεσόγειο και την αμφισβήτηση συνόρων και κυριαρχικών δικαιωμάτων.
  • ΚΚΕ: Οπως και οι προηγούμενες συναντήσεις Ελλήνων πρωθυπουργών με Προέδρους των ΗΠΑ, έτσι και η συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ ένα αποτέλεσμα μπορεί να έχει: Αφενός τη μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια, που κλιμακώνονται στην ευρύτερη περιοχή, αφετέρου τη συνεχή διάψευση ότι αυτή η πολιτική δήθεν θα προστατεύσει την ειρήνη και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

ΣΕΛ.  4   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ