Πέμπτη 16 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη σήμερα στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα»

Σε σύσκεψη καλεί σήμερα, στη 1.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» η 5μελής Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ του Νοσοκομείου, με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και τη λήψη κοινών πρωτοβουλιών για τη δημόσια δωρεάν Υγεία.

«Η απουσία προσλήψεων ιατρικού προσωπικού οδηγεί καθημερινά τις υπηρεσίες Υγείας στην υποβάθμιση. Η λειτουργία κάποιων τμημάτων απειλείται άμεσα, ενώ άλλα λειτουργούν στα όριά τους ή χάρη στο ζήλο και την υπομονή του προσωπικού. Μεταξύ των δοκιμαζόμενων αυτών τμημάτων, το Αναισθησιολογικό και το Ακτινολογικό Τμήμα, των οποίων οι συνάδελφοι ιατροί δεν αρκούν για να καλύψουν πλήρως τις τακτικές και έκτακτες υποχρεώσεις, γεγονός που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια ή στην εξάντληση του υπάρχοντος προσωπικού είτε στην αδυναμία εξυπηρέτησης μετρίως και βαρέως πασχόντων ασθενών ή ακόμα χειρότερα και στα δύο», σημειώνει μεταξύ άλλων η Επιτροπή.

Στην Κρήτη

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, σε συνέχεια αντίστοιχων πρωτοβουλιών του, καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία εργαζομένων Υγείας - Πρόνοιας του νησιού, αύριο στις 2.30 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου, με στόχο να οργανωθεί ο αγώνας απέναντι στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, με ζητήματα αιχμής το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, την πάλη για μόνιμες προσλήψεις, ένταξη εργαζομένων στα ΒΑΕ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ