Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Θερμό» Σαββατοκύριακο

Μπορεί το Σαββατοκύριακο το θερμόμετρο να πέφτει, όμως αντίθετα στην Α1 ανδρών η ένταση και η αγωνία στην 8η αγωνιστική ανεβαίνει στο ζενίθ αφού υπάρχουν αρκετά δυνατά παιχνίδια. Η επικίνδυνη έξοδος της πρωτοπόρου ΑΕΚ στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή, το κλασικό και άλλοτε κραταιό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο όπως και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Η Ενωση που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα δοκιμάζει τις δυνάμεις στην ισχυρή έδρα του Ηρακλή όπου ήδη έχει αφήσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Η απουσία όμως του Μπετς προβληματίζει τον Ντράγκαν Σάκοτα. Στην αντίπερα όχθη, στον Ηρακλή, η επιστροφή του Καράγκουτη είναι το κυριότερο στοιχείο, αφού έτσι οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν περισσότερο κοντά στο καλάθι. Στους κόλπους της ομάδας υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να πετύχουν ακόμα μια σπουδαία νίκη.

Πάλι στη Θεσσαλονίκη και λίγο πιο πέρα ΠΑΟΚ και Αρης κοντράρονται στην κλασική «μονομαχία» της συμπρωτεύουσας. Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και πλέον το γεγονός ότι κάποτε το συγκεκριμένο παιχνίδι να έκρινε τον πρωταθλητή να ανήκει στο ένδοξο παρελθόν όμως πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι έχει τη δική της αίγλη. Εστω και εάν είναι όπως φέτος που μοιάζει περισσότερο με κόντρα ομάδων που το μόνο που συναγωνίζονται είναι τα προβλήματά τους. Το «ρεφάρισμα» της εντός έδρας ήττας από την Μπενετόν ψάχνουν σήμερα στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα το «Λίντο» αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο για το Ηράκλειο.

Στο ΟΑΚΑ ο νικητής της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ (78-70) Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο που δείχνει ικανός για τη... ζημιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ηρακλής - ΑΕΚ (Ιβανώφειο 19.00, ΝΟΒΑ), Ιωνικός ΝΦ - Δάφνη (Λιοσίων 19.00), Ηράκλειο - Ολυμπιακός (Λίντο 17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ΠΑΟΚ - Αρης (Μίκρα 18.45, ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 1), Μαρούσι - ΚΑΟΔ (Μαρούσι 18.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Νήαρ Ηστ - Περιστέρι (Καισαριανή 18.00), Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ