Παρασκευή 24 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ακόμα πιο πίσω ο Ολυμπιακός

Ολο και περισσότερο απομακρύνεται ο Ολυμπιακός από το στόχο της εισόδου στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 91-87 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ για την 21η αγωνιστική, η 13η τους ήττα στη σεζόν, και έπεσαν στη 13η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Η ελληνική ομάδα είχε σε μεγάλη μέρα τον Σπανούλη, ο οποίος πέτυχε 31 πόντους, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της προβλήματα, τα κρίσιμα χαμένα ριμπάουντ και την έλλειψη πλουραλισμού στην επίθεση.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης: Αϊβερσον 6, Αλμπισί 6, Πονκρασόφ 3, Χόλινς 8, Τόμας 10, Ρένφρο 8, Πούσκοφ, Τρούσκιν 5, Βορόνοφ 21, Ζούμπκοφ 7, Αμπρομάιτις 2, Αγιόν 15.

Ολυμπιακός: Ρότσεστι, Μπάλντουιν, Πολ, Κόνιαρης, Σπανούλης 31, Μιλουτίνοφ 9, Βεζένκοφ 7, Πρίντεζης 20, Παπανικολάου 20, Ρούμπιτ.

ΠΑΟ: Να συνεχίσει νικηφόρα

Με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο εντός έδρας σερί του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Βιλερμπάν (21.30 - Novasports 1) στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επιδιώκουν την παραμονή τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και βέβαια να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πλασάρισμα στην τετράδα. Ο Παπαπέτρου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Παππά, ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ