Σάββατο 1 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
Συγκέντρωση την Πέμπτη στα δικαστήρια

Συγκέντρωση την Πέμπτη 6/2, στις 9 π.μ., έξω από τα δικαστήρια, διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να υπερασπιστούν τη μάχη που έδωσαν για να ξεμπερδέψει η δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση από τη νοθεία και τις παρανομίες.

«Η αλλαγή προσανατολισμού της νέας διοίκησης είναι που τα προηγούμενα χρόνια κινητοποίησε μάζες, που ζωντάνεψε το ΕΚΠ, πετώντας έξω τους νόθους και παράνομους, που έδωσε ελπίδες σε εργαζόμενους. Αυτήν τη στάση μας και τη γραμμή μας, για ανάπτυξη αγώνων, για σωματεία εργατών και όχι των εργοδοτών, είναι που χειροκρότησε και στήριξε μεγάλο τμήμα εργαζομένων της περιοχής μας. Σε αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε, δεν παραιτούμαστε!», σημειώνει και τονίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι «οι εγγυητές για να συνεχίσει το ΕΚΠ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να οργανώνει την πάλη των εργατών για όλα όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη, κόντρα σε κυβέρνηση και εργοδοσία».

Στην Καβάλα

Σε συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας (ΕΥΚΚ) καλούν την Κυριακή 2/2, στις 10.30 π.μ., τα ταξικά σωματεία της περιοχής, απαιτώντας να συζητηθεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση η ανάγκη απεργιακής απάντησης στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Σε κοινή τους ανακοίνωση, τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Επισιτισμού - Τουρισμού Καβάλας - Θάσου και Συνταξιούχων ΙΚΑ «Η Ενσωμάτωση» τονίζουν πως με τη στάση της να μη θέσει το ζήτημα σε συζήτηση, η εργοδοτική πλειοψηφία του ΕΥΚΚ (ΠΑΣΚΕ) «βάζει πλάτες ώστε να περάσουν τα σχέδια εργοδοσίας - κυβέρνησης σε βάρος της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ