Τρίτη 25 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Χρυσό και πρώτο βήμα για Πετρούνια

Eurokinissi Sports

To πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να βρεθεί στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον αγώνα για τη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής που έγινε στη Μελβούρνη. Πλέον ο Ελληνας Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του αγωνίσματος χρειάζεται άλλες δύο πρωτιές στους επόμενους αγώνες σε Ντόχα και Μπακού προκειμένου να σφραγίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς. Σημειώνεται πως ο Πετρούνιας λόγω της επέμβασης στον ώμο, που τον άφησε αρκετούς μήνες εκτός δράσης, υποχρεώθηκε να κυνηγάει βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση. Στόχος του είναι να ξεπεράσει στη γενική κατάταξη τον Κινέζο Γιανγκ Λιου στις θέσεις για το ταξίδι στο Τόκιο. Και για να συμβεί αυτό οι πρωτιές στους δύο επερχόμενους αγώνες είναι μονόδρομος για τον Ελληνα αθλητή, και μάλιστα με υψηλή βαθμολογία.

Στον αγώνα της Μελβούρνης ο Πετρούνιας επιβεβαίωσε στον τελικό την πολύ καλή κατάσταση που είχε δείξει ότι βρίσκεται στα προκριματικά βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του. Ετσι, συγκεντρώνοντας 15.066 β. κατετάγη πρώτος παίρνοντας αυτό που ήθελε.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης. Αλλο ένα βήμα για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλή δύναμη για τη συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ