Παρασκευή 6 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις με θέμα την ισοτιμία της γυναίκας
Στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 8/3, η Λυκειακή ΟΒ Συκεών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την ισοτιμία της γυναίκας, στις 5 μ.μ., στις Συκιές (Αγίου Δημητρίου 61). Θα μιλήσει η Γεωργία Τριανταφύλλου, μέλος της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 9/3, στις 7 μ.μ., η ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η ανισοτιμία της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή. Ποια είναι η διέξοδος;», στο αμφιθέατρο Β του νέου κτιρίου της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.

Στην Κέρκυρα

Αφιέρωμα στη Μέρα της Γυναίκας οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο και την Κυριακή 8/3, στις 8.30 μ.μ., στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου. Η εκδήλωση με τίτλο «Αλύγιστες Γυναίκες» είναι αφιερωμένη στους αγώνες και περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφικού υλικού, έκθεση βιβλίου και παρουσίαση του θεατρικού μονολόγου «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17», της Θαλασσιάς Αντωνοπούλου, που αναφέρεται στην 17χρονη ΕΠΟΝίτισσα η οποία εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944. Στο ρόλο της Αθηνάς Χατζηεσμέρ η Βάλια Κουμπή, σε σκηνοθεσία - διδασκαλία Ρούλας Καρδάμη.

Στην Αθήνα

Οι Τομεακές Οργανώσεις Εκπαιδευτικών και Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική ανισοτιμία, την Κυριακή 15/3, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ