Τετάρτη 29 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πολύμορφες παρεμβάσεις από τους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση

Παρέμβαση έξω από το δημαρχείο Ηλιούπολης
Παρέμβαση έξω από το δημαρχείο Ηλιούπολης
Διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, ενώ προχώρησε και σε στάση εργασίας (11 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου). Τα μέλη του Συνδικάτου βρήκαν κλειστές τις πόρτες του υπουργείου και θυροκόλλησαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Με την κινητοποίησή τους κατήγγειλαν τις άθλιες συνθήκες εργασίας στους περισσότερους δήμους, οι οποίες οδηγούν σε πληθώρα ατυχημάτων, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω πανδημίας, με ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας, ανυπαρξία ιατρικών μέτρων πρόληψης και αρκετές δημοτικές αρχές να αρνούνται άδειες ακόμα και για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Παράλληλα, από το πρωί χτες Σωματεία Εργαζομένων στους δήμους πραγματοποίησαν πολύμορφες παρεμβάσεις στα δημαρχεία. Ανάρτηση πανό, συζήτηση με τους εργαζόμενους και άλλες δράσεις πραγματοποιήθηκαν από τα σωματεία στους δήμους Ηλιούπολης, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Κορυδαλλού, Περάματος, Αμαρουσίου και Πετρούπολης.

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε παρέμβαση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ