Πέμπτη 28 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΑΣΑΠ
Ζητά τήρηση των συμφωνιών και των μέτρων προστασίας

Την τήρηση όλων των οικονομικών όρων των συλλόγων της Volleyleague με τους αθλητές ζητά με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) μετά την απόφαση της ΕΣΑΠ (διοργανώτρια αρχή) για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ενόψει της επιστροφής στη δράση ο σύνδεσμος των παικτών ζητάει και την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που όρισαν οι ειδικοί για την πραγματοποίηση αγώνων και προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ, «οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο τις προπονήσεις, όσο και την τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ, με τον οποίο βρισκόμαστε σε επαφή». Ενώ για τις οικονομικές συμφωνίες των ομάδων με τους παίκτες επισημαίνει πως «είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους».

Σημειώνεται πως η Λίγκα αποφάσισε την πραγματοποίηση αγώνων υπό ειδικό καθεστώς ανάμεσα στις 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας με σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή. Αντίθετα, για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος υπάρχει αναστολή των δραστηριοτήτων, ενώ δεν θα υπάρξει υποβιβασμός από την κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ