Πέμπτη 28 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
«Πράσινο φως» για επανέναρξη στις 6 Ιούνη

Και επίσημα η Super League 1 αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το διήμερο 6 - 7 Ιούνη, μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε από τους αρμόδιους τους αθλητισμού στην πρόταση που είχε καταθέσει η Λίγκα. Απέμενε το τελικό «ΟΚ» της κυβέρνησης αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες. Η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ προχώρησε σε κάποιες παρεμβάσεις και επισημάνσεις σχετικά με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να ακολουθηθούν και έδωσε τη συγκατάθεσή της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, ενώ απομένει η επισημοποίηση του αριθμού των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται εντός του γηπέδου.

Μετά τις εξελίξεις η Super League συγκάλεσε ΔΣ για σήμερα Πέμπτη, προκειμένου να συζητηθούν και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Οσον αφορά τα πλέι οφ, για τα οποία είχε ήδη πραγματοποιηθεί η κλήρωση των 10 αγωνιστικών πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αναμένεται να οριστικοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των πλέι άουτ.

Να σημειωθεί ότι ήδη από τις αρχές της βδομάδας οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους, με την Υγειονομική Επιτροπή να επιτρέπει τις ομαδικές προπονήσεις με συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ