Παρασκευή 29 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στους Γεωτέχνες της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν εκδήλωση με τίτλο: «Οι Εξελίξεις γύρω από τον Αγροδιατροφικό Τομέα και η Πρόταση του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Βελισσαρίου 5). Θα μιλήσει ο Γιώργος Παπαχρίστος, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΟΠ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Σχολής Θετικών Επιστημών ΑΠΘ προγραμματίζει εκδήλωση, με θέμα «Η Επιστήμη και η Ερευνα στην Υπηρεσία των Σύγχρονων Αναγκών και Οχι του Καπιταλιστικού Κέρδους», στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Παραλία στο ύψος του Λευκού Πύργου, στο Στέκι Νεολαίας των Οργανώσεων της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καψάλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Αύριο Σάββατο:

-- Η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «1821 - 2021: 200 Χρόνια Ματωμένων Στόχων στο Κάδρο της Εθνικής Ομοψυχίας», στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Παραλία στο ύψος του Λευκού Πύργου, στο Στέκι Νεολαίας των Οργανώσεων της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κέρκυρας διοργανώνουν στις 7 μ.μ., στην Πάνω Πλατεία, παιχνίδι γρίφων escape, καλλιτεχνικές δημιουργίες και συζήτηση με θέμα «Capitalism is the virus».

-- Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων οργανώνουν προβολή ταινίας, στο Θεατράκι Σκάλας.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Πρέβεζας οργανώνουν προβολή ταινίας, στο πάρκο Πυροβολικού.

  • Κυριακή 31 Μάη:

-- Οι ΟΒ Αμαρουσίου - Πεύκης θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τίτλο «Capitalism is the Virus - Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη!», στις 7.30 μ.μ., στην ταράτσα των γραφείων της ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ (Ν. Πλαστήρα 23).

-- Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων διοργανώνουν στο Θεατράκι Σκάλας, συζήτηση με τίτλο «Capitalism is the virus - Αλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη». Θα μιλήσει ο Γιώργος Δαρδαμάνης, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Πρέβεζας διοργανώνουν στο πάρκο Πυροβολικού, συζήτηση με θέμα «capitalism is the virus» με ομιλητή τον Σταύρο Σκουλλή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ