Παρασκευή 12 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Στις 30/6 η πρεμιέρα των πλέι οφ

Στις 30 Ιούνη ορίστηκε από την ΕΣΑΠ να ξεκινήσουν τα πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή στη Volleyleague, κατόπιν συμφωνίας με τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος, δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου. Βάσει της απόφασης της ΕΣΑΠ, οι ημιτελικοί αγώνες - που θα κριθούν στις δύο νίκες - θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, για λόγους ασφαλείας, ενώ θα υπάρξει διπλός τελικός στις έδρες των δύο φιναλίστ. Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Αναλυτικά, οι ημιτελικοί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα θα γίνουν στις 30 Ιούνη και 2 Ιούλη, ενώ εκείνοι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό την 1η και 3 Ιούλη. Εφόσον χρειαστούν τρίτοι αγώνες, θα γίνουν στις 4 Ιούλη για το ζευγάρι Ολυμπιακός - Φοίνικας και στις 5 Ιούλη για το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε ότι πλέι άουτ δεν θα διεξαχθούν, ούτε θα υπάρξει υποβιβασμός κάποιας ομάδας στη δεύτερη κατηγορία

Αρκετά ανοιχτά ζητήματα

Την ίδια στιγμή, όμως, η κατάσταση στο χώρο της μεγάλης κατηγορίας του ανδρικού βόλεϊ παραμένει ρευστή, με αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Μερικά απ' αυτά είναι οι διαφωνίες παικτών με τη διοργανώτρια αρχή για τις περικοπές στους μισθούς και τα συμβόλαια λόγω πανδημίας, τα προβλήματα στη συμμετοχή των ξένων παικτών στα πλέι οφ και η εφαρμογή του ιατρικού πρωτοκόλλου.

Παράλληλα ήρθαν να προστεθούν για την ΕΣΑΠ και θέματα που έχουν να κάνουν με τη νέα σεζόν, αφού η Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Volleyleague. Πλέον απομένει να αποφασιστεί το πού θα αγωνιστεί, με ορατό το ενδεχόμενο να πέσει στο τοπικό πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ