Τετάρτη 17 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Πρόωρο τέλος για τον Βράνιες στην ΑΕΚ

Πρόωρο τέλος έλαβε η δεύτερη θητεία του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, αφού με απόφαση της ελληνικής ομάδας ο Βόσνιος αμυντικός, που αγωνιζόταν ως δανεικός από την Αντερλεχτ, είναι ελεύθερος από τώρα να επιστρέψει στη βελγική ομάδα. Βασική αιτία που οδήγησε στην εξέλιξη αυτή αναφέρεται ότι είναι η άρνηση της Αντερλεχτ να συναινέσει σε επέκταση του δανεισμού και πέραν της 1ης Ιούλη, με δεδομένες τις ειδικές καταστάσεις που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βλ. επέκταση της αγωνιστικής σεζόν. Η ανένδοτη στάση της βελγικής ομάδας τις τελευταίες μέρες, απ' ό,τι φαίνεται, εξόργισε τη διοίκηση της «Ενωσης». Σημαντικό ρόλο έπαιξαν επίσης τα προβλήματα που φέρεται να δημιούργησε με τη συμπεριφορά του ο παίκτης το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικό ήταν το επεισόδιο με τον συμπαίκτη του, Ντανιέλ Βέρντε, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε αρνηθεί και να επιστρέψει από την άδεια που είχε πάρει ώστε να μεταβεί στην πατρίδα του για προσωπικό του θέμα.

ΠΑΟΚ: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ, λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων που νιώθει ο παίκτης στο γόνατο. Ετσι η τεχνική ηγεσία, σε συνεννόηση και με το ιατρικό τιμ, όπως φαίνεται καταλήγει στη λύση να προφυλαχθεί ο Βιεϊρίνια για άλλη μια φορά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν με αντιπάλους Αρη και ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του Λούκα Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό δείχνει να έχει γίνει, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία των «πρασίνων» με τον Αργεντίνο. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πάντως απομένει να καταλήξουν σε συμφωνία και οι συζητήσεις της ελληνικής ομάδας με τη μεξικανική Μονάρκας, όπου αγωνίζεται ο Βιγιαφάνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ