Παρασκευή 19 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Γενική Συνέλευση με το βλέμμα στραμμένο στην «επόμενη μέρα»

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη στις 7 μ.μ., στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Από τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου το προηγούμενο διάστημα
Από τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου το προηγούμενο διάστημα
Κάλεσμα στη Γενική του Συνέλευση, που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιούνη στις 7 μ.μ., στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, απευθύνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του, αλλά και με τη δημιουργία ενός spot με τίτλο «Κάνε τη φωνή σου πιο δυνατή».

Υπογραμμίζει ότι η Γενική Συνέλευση είναι καθοριστική για την «επόμενη μέρα» απέναντι στον πραγματικό εχθρό, απέναντι στα επενδυτικά σχέδια, στα μεγάλα ιδρύματα και τις πολιτικές δυνάμεις που τα στηρίζουν.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τώρα είναι η ώρα να βγουν συλλογικά συμπεράσματα από τη δράση μας, για να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στους αγώνες που έρχονται. Είναι καθήκον μας να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας την "επόμενη μέρα", που ήδη βιώνουμε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Μπροστά μας είναι οι επιδιώξεις που σχεδίαζαν για χρόνια κυβερνήσεις και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δύναμη για εμάς είναι η βαθύτερη κατανόηση των σχεδιασμών που ετοιμάζουν απέναντι σε όποιο δικαίωμα μας έχει απομείνει. Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας είναι καθοριστική για την "επόμενη μέρα" στο επάγγελμά μας. Είναι αναγκαίες η συζήτηση και η προετοιμασία μας για τις μεγάλες αλλαγές και δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε αισιόδοξοι με τη μεγάλη συσπείρωση γύρω από το σωματείο μας. Η αγωνιστική του γραμμή και η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων έχουν στριμώξει την κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, με περισσότερο ενθουσιασμό και μαζικότητα.

Τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή μας».

Μουσική διαμαρτυρία στη Λάρισα

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την Κυριακή 21 Ιούνη (Παγκόσμια Μέρα Μουσικής) στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη στον Λόφο του Φρουρίου. Θα γίνει προσυγκέντρωση στο Αρχαίο Θέατρο στις 8 μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία με μουσικά όργανα μέχρι την πλατεία Λαμπρούλη. Το Παράρτημα καλεί τους μουσικούς και το λαό της Λάρισας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. «Μιας και εμείς είμαστε κομμάτι του λαού και η τέχνη μας απευθύνεται σε αυτόν και εμπνέεται από αυτόν. Μεγαλώνουμε την αλυσίδα και γινόμαστε και εμείς ένας από τους κρίκους της. Στον συλλογικό αγώνα βρίσκεται η λύση», σημειώνει μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ