Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Επιστροφή Ολυμπιακού, προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Την επιστροφή του σε τελικό Κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, χάρη στη νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την οποία ανέτρεψε το σε βάρος του 3-2 από τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα. Στον τελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 4-3 τον Αρη. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του 2016, με νικήτρια τότε την «Ενωση».

Η νέα νίκη και η πρόκριση επί του κατόχου του τίτλου για τρεις συνεχόμενες χρονιές ΠΑΟΚ έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στοχεύουν πλέον στο νταμπλ, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στη ρεβάνς του Φαλήρου οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν προβλήματα στο πρώτο μέρος, τα οποία όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν στην επανάληψη, όταν, ενισχυμένοι και με την είσοδο του Φορτούνη, ενέτειναν την πίεση στην άμυνα του ΠΑΟΚ και έκαμψαν την αντίστασή του με σκόρερ τους Μασούρα (65') και Καμαρά (85'). Ο ΠΑΟΚ πάντως διαμαρτύρεται για το δεύτερο γκολ.

Συνολικά οι πρωταθλητές ήλεγχαν την κατάσταση για μία ώρα, στο τελευταίο μισάωρο όμως αποσυντονίστηκαν, έχασαν και ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες κι έτσι αποκλείστηκαν. Την επόμενη μέρα κυριαρχεί ο προβληματισμός στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ τελευταίος στόχος που του απομένει είναι η κατάληψη της 2ης θέσης για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ