Παρασκευή 26 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και «Κλ. Βικελίδης»

Με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου να έχουν σημάνει την επιστροφή των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το εν λόγω εγχείρημα από πλευράς ΚΕΔ επιστρέφει πλέον και για τους αγώνες των πλέι οφ στη Super League 1. Eτσι ενόψει των δύο ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και «Κλ. Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε να τα διευθύνουν δύο ξένοι διαιτητές της κατηγορίας «elite» της UEFA.

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Γάλλος Κλεμέν Τρουπέν, ο οποίος συμπτωματικά είχε διευθύνει τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τη Γουλβς για το Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανός, Κιρίλ Γριγκόρε και 4ος ο Ελληνας Βαγγέλης Μανούχος. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ, διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ που πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Σίφνερ και Αχμίλερ, ενώ τέταρτος ο Θανάσης Τζήλος. Στα άλλα ματς διαιτητές θα είναι: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (Καραντώνης), Πανιώνιος - Ξάνθη (Κομίνης), Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (Τσαγκαράκης), Βόλος - Λαμία (Κατσικογιάννης), Ατρόμητος - Λαμία (Βάτσιος).

ΛΑΜΙΑ: Την πρόσληψη του Γιώργου Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση της Λαμίας, μια μέρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Ακη Μάντζιο. Ο Γιώργος Πετράκης τη φετινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι της ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία έκανε αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 πριν από την αναστολή της δράσης λόγω κορονοϊού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ