Τρίτη 30 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Μένουμε ταπί»

Από την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιούλη, στο Θέατρο «Από Κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι) θα παίζεται η ξεκαρδιστική επιθεώρηση του Δημήτρη Χαλιώτη «Μένουμε ...ταπί».

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας, σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση με άφθονο γέλιο και αιχμηρή διάθεση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε. Στην αρχή μείναμε σπίτι, τώρα «Μένουμε ...ταπί»! Σε μία εποχή που το να κάνεις θέατρο συνιστά πράξη πολιτική και γενναία, το Θέατρο «Από Κοινού» δίνει το «παρών» με μία επιθεώρηση που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Με χιούμορ, χορό και τραγούδι, η παράσταση πάει κόντρα στην ανασφάλεια και το φόβο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Συντελεστές:

Κείμενα: Δημήτρης Χαλιώτης. Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου. Χορογραφίες: Mia Molika. Ενδυματολογική επιμέλεια: Εβελυν Σιούπη. Σκηνικά: Ντίνος Παρηγόρης. Ενορχήστρωση: Γιώργος Θεοφάνους. Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Ανδρέας Βελέντζας.

Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.15

Γενική είσοδος: 15 ευρώ (με κρασί, μπίρα, αναψυκτικό). Προπώληση: viva.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 4057249


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ