Τρίτη 30 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
UEFA - EUROPE CONFERENCE LEAGUE
Κόντρα ΕΠΟ - Αυγενάκη για το Παγκρήτιο

Κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της ΕΠΟ ξέσπασε με αφορμή την πρόθεση της δεύτερης να αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρήτιου Σταδίου για τη διοργάνωση του τελικού το 2023 της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, Europe Conference League, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τη σεζόν 2021 - 2022.

Αν και τον περασμένο Φλεβάρη δηλώθηκε η ελληνική υποψηφιότητα για τον τελικό του 2022 ή του 2023, πρόσφατα ο Αλέξης Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και επικεφαλής της ομάδας διεκδίκησης, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Νέα Κρήτη» αποκάλυψε την πρόθεση απόσυρσης της υποψηφιότητας του Παγκρήτιου. Δικαιολόγησε δε την πρόθεση αυτή επικαλούμενος το γεγονός ότι τα πλάνα έχουν μείνει πολύ πίσω και ότι χρειάζονται σημαντικά έργα βελτίωσης ώστε το στάδιο να πάρει άδεια διεξαγωγής τελικού μεγάλης διοργάνωσης.

Εντονη ήταν η αντίδραση του Λ. Αυγενάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «υπονόμευση εθνικής προσπάθειας» από πλευράς των συμβούλων της ΕΠΟ.

Οπως και να 'χει, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα ΕΠΟ - υφυπουργού, με αφορμή και τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ