Τρίτη 7 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βήμα τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο γυναικών έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη της στον Πειραιά επί της Βουλιαγμένης με 11-4 στον πρώτο αγώνα της φετινής σειράς των τελικών. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες και το επόμενο ραντεβού των δύο φιναλίστ δίνεται σήμερα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (19.00).

Οι «ερυθρόλευκες», εμφανώς ανώτερες αγωνιστικά, δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από τις αντιπάλους τους και ουσιαστικά «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος, προηγούμενες με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 7-2 στο ημίχρονο, δείχνοντας έτσι με το «καλημέρα» τις προθέσεις τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 7-2, 9-2, 11-4

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Σιούτη.

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Τσιμάρα 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λάβι, Μουστακαρία, Καϊάφα.

Α1 ανδρών: Οριστικά 2η η Βουλιαγμένη

Τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών - το οποίο έχει κατακτήσει ήδη ο Ολυμπιακός - εξασφάλισε οριστικά η Βουλιαγμένη, μετά τη νίκη της επί του Παλαιού Φαλήρου με 10-5 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής. Το κυρίως μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη.

Α2 ανδρών: Εξασφάλισαν την άνοδο ΑΕΚ και Περιστέρι

Το Περιστέρι - που επανέρχεται - και η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι οι δύο ομάδες της Α2 που εξασφάλισαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία των ανδρών, μετά την πρόκρισή τους στον τελικό της κατηγορίας, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στα ημιτελικά η ΑΕΚ επικράτησε του ΟΦΘ με 12-8 και το Περιστέρι του ΟΥΚ Βόλου με 11-8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ