Τετάρτη 8 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τίτλος και ρεκόρ για τον Ολυμπιακό στις γυναίκες

Τον 7ο σερί τίτλο του στην Α1 γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός

Eurokinissi

Τον 7ο σερί τίτλο του στην Α1 γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός
Συνεχίζεται η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γυναικείο πόλο, με τις «ερυθρόλευκες» να νικούν τη Βουλιαγμένη και στον δεύτερο τελικό της Α1, με 11-9 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να κατακτούν τον τίτλο για 7η συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα ο Ολυμπιακός έπιασε τη Βουλιαγμένη στην κορυφή της λίστας των κατακτήσεων με 11.

Σε αντίθεση με τον πρώτο τελικό, στον Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει, ο δεύτερος εξελίχθηκε σε ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και μόνο προς τα τέλη της 3ης περιόδου κατάφερε ο Ολυμπιακός, μετά από ένα ξέσπασμα, να αποκτήσει προβάδισμα νίκης (9-5). Στην τελευταία περίοδο η Βουλιαγμένη έκανε την ύστατη προσπάθεια να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου και μείωσε σε 9-7, οι φιλοξενούμενες όμως άντεξαν στην πίεση και διαφύλαξαν το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-5, 5-9, 9-11

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λάβι, Μουστακαρία, Καϊάφα.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κρίστμας 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Σιούτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ