Τετάρτη 8 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Συμφωνία με Νέντοβιτς ο ΠΑΟ

Σε συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ Νεμάνια Νέντοβιτς ήρθε ο Παναθηναϊκός, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στις τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν για την επίτευξη τελικής συμφωνίας. Ο 29χρονος Νέντοβιτς, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Παππά στην «πράσινη» περιφέρεια, την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έχει περάσει ακόμα από Ερυθρό Αστέρα, Μάλαγα, Λιέτουβος Ρίτας και Βαλένθια.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, καθώς απομένουν οι λεπτομέρειες προκειμένου ο 26χρονος γκαρντ να ξαναφορέσει τα πράσινα, μετά την τριετία 2014 - 2017.

Αρης: Στα χέρια του Ερασιτέχνη αναμένεται να περάσουν πλέον οι μετοχές της ΚΑΕ Αρης, μετά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ της πλευράς του ΑΣ Αρη και του μεγαλομετόχου Δ. Γουλιέλμου. Ο τελευταίος ουσιαστικά απείχε από τις υποθέσεις της ΚΑΕ από τον περασμένο Δεκέμβρη, με αποτέλεσμα τον ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου. Το προηγούμενο διάστημα ο ΑΣ Αρης βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα, οι οποίες κατέληξαν σε συμφωνία.

ΕΣΑΚΕ: Στη σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής, προκειμένου να καταρτιστεί το ιατρικό πρωτόκολλο για τη σεζόν 2020 - 2021 της Basket League, προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Οπως διευκρινίζεται σε αυτή, «οι επικεφαλής ιατροί θα συντονίσουν την πρώτη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 17.00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με τη συμμετοχή των ιατρών των ΚΑΕ, για το θέμα της κατάρτισης του ιατρικού πρωτοκόλλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ