Τετάρτη 22 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΕΙ - ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Τιμούν τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου

Σε εκδήλωση αύριο στο Πάντειο θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκδήλωση τιμής για την Σωτηρία Βασιλακοπούλου διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 23 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ, η ΠΟ Σπουδάζουσας της ΚΝΕ και η ΤΟ Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής της ΚΝΕ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ομιλήτρια θα είναι η Ιουλία Χρονοπούλου, Γραμματέας της ΤΕ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ, και χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θανάσης Κοτρώνης, μέλος του ΤΓ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, που ήταν παρών στη δολοφονία της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου στο χώρο του εργοστασίου.

Η αυριανή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του διημέρου δραστηριοτήτων των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που ξεκινά σήμερα με εξορμήσεις σε δεκάδες εργοστάσια και άλλους μεγάλους χώρους δουλειάς σε όλη την Αττική, τιμώντας την φοιτήτρια του Παντείου - μέλος της ΚΝΕ που δολοφονήθηκε από την εργοδοσία της ΕΤΜΑ πριν από 40 χρόνια.

«Τιμάμε την Σωτηρία με ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην πολιτική που, όπως τότε έτσι και σήμερα, χτίζει αμύθητα πλούτη και χλιδή για τους λίγους, πατώντας στη φτώχεια και την εξαθλίωση των πολλών.

Τιμάμε την Σωτηρία δίνοντας τη μάχη καθημερινά για να γίνουμε περισσότεροι αυτοί που παλεύουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας μέσα από τη συλλογική οργανωμένη πάλη, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων - ΕΕ που υπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων», τονίζουν στο σχετικό κάλεσμά τους οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, δηλώνοντας: «Συνεχίζουμε στα βήματα της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου. Η θυσία της Σωτηρίας δείχνει το δρόμο της αντεπίθεσης, της οργάνωσης των φοιτητών πλάι, σε συμπόρευση με το εργατικό ταξικό κίνημα.

Για να βρει δικαίωση η θυσία της Σωτηρίας. Οργανώνουμε την πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας στη μόρφωση, στη δουλειά και τη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ