Παρασκευή 31 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε Φυλή και Ασπρόπυργο

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν χτες σε χαμηλή βλάστηση σε περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα στη Φυλή και τον Ασπρόπυργο.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στη Φυλή, κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου, έκαψε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά κινήθηκε νοτιοδυτικά χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές. Κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Επίσης, στον Ασπρόπυργο, ξέσπασε πυρκαγιά που έκαιγε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή κοντά στις αποθήκες της «ΝΟΥΝΟΥ», ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε κίνδυνος για κατοικίες. Στην ευρύτερη περιοχή επιχείρησαν συνολικά 40 πυροσβέστες (συμπεριλαμβανομένων και 3 πεζοπόρων τμημάτων) με 13 οχήματα, ενώ από αέρος την επιχείρηση συνέδραμαν 2 ελικόπτερα τα οποία πραγματοποιούσαν και ρίψεις νερού, καθώς και 4 υδροφόρες ΟΤΑ. Διεκόπη η κυκλοφορία του προαστιακού στον Ασπρόπυργο εξαιτίας της πυρκαγιάς. Με εντολή της Πυροσβεστικής, οι αμαξοστοιχίες ανέμεναν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας.

Το απόγευμα πραγματοποιούνταν εκτροπές της κυκλοφορίας οχημάτων στην ανώνυμη οδό από το ύψος της Αγ. Σοφίας και επί της οδού Ιάσμου από το ύψος της συμβολής της με το Δημοτικό Στάδιο Φυλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ