Παρασκευή 31 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Αξιόλογες επιδόσεις στα «Παπαφλέσσεια»

Μπορεί το... βαρύ χαρτί στις συμμετοχές των αγώνων, Νικόλ Κυριακοπούλου, να μην έφερε το μεγάλο άλμα στο επί κοντώ των γυναικών, ωστόσο το διεθνές μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια 2020» στην Καλαμάτα δεν στερήθηκε αξιόλογων επιδόσεων.

Στους αθλητές που ξεχώρισαν συγκαταλέγεται ο Αλέξανδρος Περιστέρης στο μήκος, ο οποίος με άλμα στα 8,06 μ. σημείωσε ατομικό ρεκόρ αλλά και τη 12η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα στη χώρα μας. Στα 800 μ. των γυναικών μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 βρέθηκε η Ελλη - Ευτυχία Δεληγιάννη, που πρώτευσε με 2.06.64. Χρόνος που πλησιάζει στο ελάχιστο το πανελλήνιο ρεκόρ της Ειρήνης Θεοδωρίδου, με 2.06.36, που κρατάει από το 1985.

Κατά τ' άλλα στα 100 μ. των ανδρών σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να είναι ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση με 10.6, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Ραφαέλα Σπανουδάκη, δίχως να φορτσάρει, ήρθε άνετα πρώτη με 11.66. Το ατομικό της ρεκόρ ισοφάρισε η Αναΐς Καραγιάννη, νικήτρια στα 100 μ. εμπ. με 13.50, σε μια ακόμη γρήγορη κούρσα στη σεζόν.

Στο επί κοντώ των γυναικών η Νικόλ Κυριακοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να συνδυάσει την πρώτη της συμμετοχή στα «Παπαφλέσσεια» με κάποιο μεγάλο άλμα, ωστόσο οι αγώνες αποτέλεσαν ιδανική ευκαιρία για επάνοδο στα άλματα με ολοκληρωμένη φορά. Η Κυριακοπούλου πρώτευσε στο αγώνισμα με καλύτερο άλμα στα 4,40 μ., που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια, ενώ είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,65 μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ