Τρίτη 18 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μια συναυλία - τιμή στον Λαυρέντη

INTIME NEWS

Ενα χρόνο μετά το χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη στις 20.30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία - αφιέρωμα προς τιμήν του στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου και Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με τον κόσμο στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε. Μαζί τους επί σκηνής οι φίλοι μουσικοί Νίκος Καλαντζάκος (πλήκτρα), Ακης Αμπράζης (μπάσο), Steve Tesser (κιθάρα), Ακης Γαβαλάς (τύμπανα) και Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι).

Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα για τη συναυλία: «Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα "έφυγε" σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του. Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία - γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία - τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του».

Τιμή εισιτήριου: 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στο megaron.gr, 210.7282333, στα ταμεία του Μεγάρου και σε όλα τα καταστήματα «Public».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ