Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κάλεσμα για συμμετοχή σε διαδικτυακή εικαστική έκθεση

Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στα μέλη του στη Διαδικτυακή Εκθεση με τίτλο «I can't breathe!».

Οπως σημειώνει στο κάλεσμά του, «ανασαίνω, σημαίνει... Ζω ακόμα, εισπνέω αέρα, ανακουφίζομαι. Κοιτάζω γύρω μου. Τρέχω πίσω στο παρελθόν, όνειρα που έκανα... και ολοταχώς στο μέλλον. Ολημερίς κυνηγάω αυτό που κάποτε ήταν αυτονόητο. Χάνω την ανθρωπιά μου κι ας μη το επέλεξα εγώ. Η ζωή μου στενεύει, η φαντασία μου στενεύει. Κοιτάζω αποκλειστικά τα δικά μου προβλήματα, την πάρτη μου. Η ανάσα λιγοστεύει. Πνίγομαι! Πνίγομαι από τον φόβο, της μειωμένης αλληλεγγύης μεταξύ μας. Πνίγομαι από τη μοναξιά. Πνίγομαι από την καταστολή, τον αποκλεισμό. Πνίγομαι από το φόβο της αβεβαιότητας για το αύριο. Αν θα μπορέσω να ζήσω από τη δουλειά μου. Αν θα έχω δουλειά. Πνίγομαι... I can't breathe!

Ανάσα! Ανάσα είναι το οξυγόνο. Ανάσα είναι η ελπίδα. Η βάσιμη ελπίδα... Ανάσα είναι η προοπτική. Η πανανθρώπινη προοπτική. Ανάσα είναι η συντροφικότητα. Ανάσα είναι να μπορώ να δίνω μορφή στα ιδανικά μου, στα όνειρά μου...».

Οι εικαστικοί δημιουργοί μπορούν να αποστέλλουν τα έργα τους στο www.dimiourgo.eete.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στο τηλέφωνο 210.3300.016 εσωτ. 118 και στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ www.eete.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ