Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πρωτοχρονιάτικες φιέστες

Στο ποσόν των 338 εκατ. δραχμών, ανέρχεται το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά του Δήμου Αθηναίων, που φέτος θα αφορούν τη «δραχμή που φεύγει και το ΕΥΡΩ που έρχεται», όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Ν. Απέργης.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα γίνει η εκδήλωση για το ΕΥΡΩ με πυροτεχνήματα κλπ., ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, «Πυξ - Λαξ» κ.ά. Παράλληλα, θα τραγουδήσει και το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα CUBARAMA και οι γνωστοί καλλιτέχνες του BUENA VISTA SOCIAL CLUB.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, θα γίνει η επονομαζόμενη «Παιδική Πρωτοχρονιά», στην οποία θα βραβευτούν τα παιδιά που κέρδισαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής του δήμου «Η δραχμούλα που φεύγει και το ΕΥΡΩ που έρχεται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και πέρυσι οι αντίστοιχες εκδηλώσεις είχαν κόστος που δεν ξεπέρασε τα 80 εκατ. δραχμές. Επίσης, ο Δήμος Αθήνας ξόδεψε τη χρονιά που πέρασε για τη δημιουργία νέων κοινωνικών προγραμμάτων μόλις 254 εκατ. δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ