Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Πρωτοβουλία συγκρότησης λαϊκού φροντιστηρίου αλληλεγγύης

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης αποφάσισε τη συγκρότηση λαϊκού φροντιστηρίου και καλεί και άλλα σωματεία, συλλόγους και φορείς να συμμετάσχουν, ώστε να στηριχθούν αφιλοκερδώς οι προσπάθειες των μαθητών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε κάθε σχολική βαθμίδα.

Το Σωματείο απευθύνεται σε όποιον έχει τις κατάλληλες γνώσεις και θέλει να συμμετάσχει ανιδιοτελώς στην εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία, αφιερώνοντας κομμάτι από το χρόνο του και δείχνοντας την αλληλεγγύη του. Εν ενεργεία καθηγητές, αδιόριστοι που λιμνάζουν στην ανεργία ή απασχολούνται σε άσχετα επαγγέλματα, αλλά και συνταξιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 6943969145 και 6989654972.

Για τη καλύτερη προετοιμασία μαθητών και καθηγητών που θα συμμετάσχουν, το Σωματείο παρακαλεί οι συμμετοχές να δηλωθούν έως την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη.

Με βάση και τις εξελίξεις με τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να μην υπάρχουν εμπόδια στη λειτουργία του φροντιστηρίου και για να είναι ασφαλείς μαθητές και καθηγητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ