Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 30 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 14 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ του Αλεξάνδρου, από το Αμάλου Ικαρίας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός οπαδός του ΚΚΕ. Στη ζωντανή μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

Η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Αγγελική και Γιώργος, η εγγονή του Νικολέτα

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που «χάθηκε» στις μάχες του Γράμμου το 1947, και στη μνήμη της αδερφής του ΑΝΝΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, τα έντεκα εγγόνια τους προσφέρουν για την ενίσχυση του ΚΚΕ και σε απάντηση στο κυβερνητικό πρόστιμο, 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λουδία της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μητέρας μου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, της αδελφής μου ΟΛΓΑΣ και του αδελφού μου ΦΩΤΗ, που χάσαμε πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα μας, στο οποίο αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Γιώργος Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗ, πιστού φίλου του ΚΚΕ, από το Φραντάτο Ικαρίας, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ και η ΚΟΒ Φραντάτου του ΚΚΕ 55 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Πέρασαν δύο μήνες από το θάνατο του συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΒΙΟΛΕΤΗ. Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Μάνδρας - Ειδυλλίας προσφέρουν 200 ευρώ στη μνήμη του.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, σταθερός υπερασπιστής των κομμουνιστικών αξιών και ιδανικών. Στη μνήμη του προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση για το Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας του Τομέα Περιστερίου - Νοτιοδυτικών της ΚΟ Αττικής: Η οικογένειά του Αννα - Δημήτρης - Γιώργος - Νίκος 120 ευρώ. Οι σύντροφοι και φίλοι του Γεράσιμος και Γιάννα Μαρούλη, Καίτη - Κατερίνα - Σβετλάνα 230 ευρώ. Επίσης, σύντροφοι και φίλοι που παρευρέθηκαν στην πολιτική του κηδεία 155 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ (φωτ.), μέλος του ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 4 Απρίλη 2002, γεννήθηκε το 1929 στη Βεργίνα Ημαθίας. Καταγόταν από φτωχή προσφυγική οικογένεια. Στην Κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ του χωριού του. Ο αγώνας της οικογένειας Χριστοδουλίδη για την απελευθέρωση της πατρίδας «πληρώθηκε» με διώξεις, τόσο του πατέρα του όσο και της μητέρας του.

Ο Κώστας Χριστοδουλίδης διάλεξε και πάλι το δρόμο του αγώνα. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Στον Εμφύλιο έχασε την αδερφή του, ΧΡΥΣΟΥΛΑ, που ήταν επίσης μαχήτρια του ΔΣΕ.

Από το φθινόπωρο του 1949 έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας, στην αρχή στην Πολωνία και αργότερα στην Ουγγαρία, στο χωριό «Μπελογιάννης», και δούλεψε ως εργάτης.

ΒΛΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΛΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επέστρεψε στην πατρίδα με την οικογένειά του το 1982 και συνέχισε να αγωνίζεται ως μέλος του ΚΚΕ. Ολοι θα τον θυμούνται στην ΚΟΒ του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, της οποίας ήταν μέλος, για τις σταθερές και αταλάντευτες θέσεις του. Θα τον θυμούνται παρόντα, παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, στις διαδηλώσεις, στις συνελεύσεις, στο μοίρασμα προκηρύξεων, στις Οικονομικές Εξορμήσεις. Παράλληλα, ήταν καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

Η οικογένεια Χ. Χριστοδουλίδη και η σύζυγος Κίτσα στη μνήμη τους προσφέρουν 800 ευρώ ενίσχυση στην ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ, αλύγιστου αγωνιστή κομμουνιστή, που συμπληρώθηκαν δύο μήνες από το θάνατό του, προσφέρουμε στο κόμμα του, το ΚΚΕ, που υπηρέτησε για 70 περίπου χρόνια, 100 ευρώ. Υποσχόμαστε να ακολουθούμε πάντα το παράδειγμά του.

Η αδερφή του Ιουλία και ο γαμπρός του Κώστας Τσιόδρας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του πατέρα μας ΠEIPAΛH ΓIΩPΓH. H παρουσία του μας λείπει. H μνήμη του είναι καθημερινή μας συντροφιά. Οι αξίες και το ήθος του οδηγός ζωής.

Τα παιδιά του Kλέαρχος και Παύλος προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ μας, μέσω της ΚΟΒ Ανω Τούμπας, το ποσό των 500 ευρώ ο καθένας.

***

ΦΩΤΟ

Δεκαπέντε χρόνια χωρίς τον Περικλή μας, που «έφυγε» 20 Αυγούστου 2005, μόλις 22 χρόνων. «Να 'χα τ' αθάνατο νερό, ψυχή καινούργια να 'χα, να σου 'δινα να ξύπναγες για μια στιγμή μονάχα».

Στη μνήμη του ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΑ οι θείοι του Σπύρος Ζήσης, Λίτσα Μανίκη και τα ξαδέρφια του Αλέκα και Χριστόφορος προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Πρέβεζας, 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, πιστού και δραστήριου οπαδού του Κόμματος, δραστήριου μέλους επί 15 έτη του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Βέροιας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Βέροιας.

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Αθανασιάδου Βάσω, Ανδρεόπουλος Σούλης, Καλλιαρίδης Νίκος, Μπερντές Γιάννης, Πραπαβέζης Κωνσταντίνος, Χατζηδημητρίου Φίλιππας

***

Στη μνήμη των ΤΟΥΦΑ ΑΝΤΩΝΗ, μέλους και διαφωτιστή της ΕΠΟΝ, σταθερού οπαδού του Κόμματος και μέλους της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, και ΤΟΥΦΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ, σταθερής οπαδού του Κόμματος, από το Αρκοχώρι Νάουσας, ο γιος τους Τούφας Γεώργιος, η σύζυγός του Χρυσούλα και οι γιοι του Αντώνης και Κυριάκος προσφέρουν 300 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Βέροιας.

***

Ο Μπορμπότης Σπύρος, από το Αρδάνι Τρικάλων, προσφέρει στη μνήμη του αδερφού του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Τρικάλων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΤΕΛΗ (φωτ.), ΘΟΔΩΡΗ (φωτ.) και ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ του Δημητρίου, τα αδέρφια τους Κωνσταντούλα Μπουντόλου - Μανταλόβα, Ντίνος Μανταλόβας και Δροσούλα Βουλδή - Μανταλόβα και ο ανιψιός τους Κωνσταντίνος Μπουντόλος ενισχύουν τον «Ριζοσπάστη» με το ποσό των 250 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που «έφυγε» ο σ. ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ, στα 61 του χρόνια. Από το 1974 που οργανώθηκε στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ, το 1975, υπήρξε πάντα μαχητής, επαναστάτης και αφοσιωμένος στις αρχές του Κόμματος που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Με το πάθος, το πείσμα και τον ενθουσιασμό που τον χαρακτήριζαν, δινόταν στη μάχη αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στη δράση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Στο χώρο του ΟΤΕ που δούλευε, η συνεισφορά του στους αγώνες των εργαζομένων ήταν καθοριστική. Η συμβολή του στην ανάπτυξη του νεολαιίστικου κινήματος της περιοχής της Ρόδου και άλλων νησιών στα Δωδεκάνησα ήταν πολύτιμη. Διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου από το 2005 και μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου μετά το 19ο Συνέδριο. Υπερασπίστηκε την πολιτική και ιδεολογία του Κόμματος, τις αρχές λειτουργίας και τους επαναστατικούς σκοπούς του με όλες του τις δυνάμεις, δίνοντας το δικό του μερίδιο ζωής στον τιτάνιο αγώνα για κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη του η σύζυγος και σύντροφός του στη ζωή Μαρία Χατζηγιάννη προσφέρει 200 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Νότιας Δωδεκανήσου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΨΗΜΜΕΝΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα που υπηρέτησε με συνέπεια όλη του τη ζωή, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

***

Η Μαρκάκη Γεωργία προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, με αφορμή την επιβολή του απαράδεκτου προστίμου που επιβλήθηκε στο Κόμμα και στη μνήμη των γονιών της ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και του αδελφού της ΠΑΝΤΕΛΗ.

***

ΦΩΤΟ 2

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας (17/08/1986) ο αγαπημένος μας πατέρας, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΤΑΣ (φωτ.), σε ηλικία 63 ετών. Για εμάς τα παιδιά του και για όσους τον θυμούνται, θα είναι πάντα δίπλα μας, στις πορείες της ειρήνης, στα συλλαλητήρια, στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ, να παλεύει με τους συντρόφους του για έναν κόσμο όμορφο, σοσιαλιστικό! Θα είναι πάντα μαζί μας, να μας δίνει δύναμη, ως παλαίμαχος κομμουνιστής, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ. Σε νεαρή ηλικία, βίωσε τη λαίλαπα του πολέμου, με αποκορύφωμα το κάψιμο της γενέτειράς του, των Ανωγείων, από τους Γερμανούς, τον Αύγουστο του 1944, όπου έχασε δύο δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια, βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, τους καταδιωκόμενους αγωνιστές του Εμφυλίου. Μέχρι τα χρόνια της μεταπολίτευσης, συνέχισε να παρέχει καταφύγιο στους κυνηγημένους αντάρτες του Ψηλορείτη, που κρύβονταν από το αντιδραστικό μετεμφυλιακό κράτος. Αρωγούς και συμπαραστάτες στις δράσεις αυτές είχε πάντα τον αδερφό του, τον αγαπημένο μας θείο ΜΑΝΩΛΗ, και τη λατρευτή σύζυγό του, την αγαπημένη μας μητέρα ΕΛΕΝΗ. Η ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΤΑ (φωτ.) «έφυγε» στα 83 της χρόνια, την 1η Ιουνίου 2019, περνώντας στην αιωνιότητα, μαζί με τον μπαμπά και τον θείο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων γονιών μας, Κωνσταντίνου και Ελένης Βλατά και του θείου μας Μανώλη Βλατά προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της TE Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΗΛΙΑ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Κόμμα.

Η σύζυγος Ελένη και οι κόρες Αιμιλία και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της κόρης μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ, που κλείνει 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Αρτέμιδος - Σπάτων του ΚΚΕ.

Νίκος Λομβάρδος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Λένε ότι η φύση δεν αντέχει στα κενά, ότι τα καλύπτει. Ποια φύση ΤΑΝΙΑ, ποια κενά, ποια δύναμη θα καλύψει αυτό το ασύλληπτο κενό; Εφυγες σαν λουλουδάκι του ουρανού. Ευγενική, αξιοπρεπής, με προσωπικότητα, με ενδιαφέρον για τον διπλανό σου, με περισσή φροντίδα για τους αβοήθητους αυτού του κόσμου. Πλήρης εφαρμογή της μαρξιστικής κοινωνικότητας. Επάνω στην καρδιά σου ήταν απλωμένα όλα τα υπέροχα συναισθήματα αυτού του σκληρού ανθρώπινου είδους.

Εκλεισε ήδη ένας χρόνος. Για τη μνήμη σου την αιώνια εισφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, στο κόμμα του λαού, το ΚΚΕ, και τη σπουδαία εφημερίδα του, τον «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ
Ο σύντροφός σου Θάνος Κωνσταντίνου, τα παιδιά σου Χρήστος και Ελισάβετ, η νύφη σου Δόμνα Κατή, οι εγγονές σου το Ελενάκι και η Τανιώ, οι μεγάλοι σου έρωτες

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ. Τα βασικά για τη ζωή και τη δράση σου ειπώθηκαν στην πολιτική κηδεία στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, από τον βασικό ομιλητή, Δημήτρη Κουτσούμπα, από όλους τους συντρόφους και τους συναγωνιστές σου, από την συνάδελφό σου Εύα Μελά, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εικαστικών.

Πρωτοήρθες από την Οδησσό, σε ηλικία 9 χρόνων και γεμάτος ενέργεια. Στη γειτονιά των Ντεπό, Μελενίκου και Τζαβέλλα, ένα σπίτι μάς χώριζε και ήταν τιμή μου που σε είχα κοντά μου. Αποκτήσαμε το ανήσυχο παιδί που πάντα φρόντιζε για όλους. Το αναγνώριζε ο λαός της γειτονιάς, που αγκάλιασε την πρωτοβουλία σου για δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου. Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν πολλά φιλότιμα παλικαράκια της ηλικίας σου και σε ακούγανε πολύ. Στη συνέχεια, με αυτά τα παιδιά, δημιούργησες μια ΕΠΟΝ που είχε να ζηλεύει όλη η Θεσσαλονίκη τη δράση της.

Το Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς είχε πονοκέφαλο με σένα. Ενα βράδυ η μητέρα σου σε ξύπνησε: «Σήκω, σε περιμένουν». Το τζιπ ήταν απέξω. Σε πήραν και σε πέταξαν στο υπόγειο, παρέα με τα ποντίκια, στο μέρος που γνώρισα κι εγώ, με τις απειλές που τις άντεξες. Ησουν σκληρό καρύδι. Ο νέος ιδεολόγος που συνέχισες στους αγώνες να παλεύεις για όλο τον κόσμο. Πάντοτε ψηλά κοιτούσες γιατί το προλεταριάτο περίμενε από σένα βοήθεια. Χρήσιμα ήταν όλα και μας έδινες, δύναμη για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Να τους μαθαίνεις μέσα από τα γραπτά σου το πόσα μπορεί να κάνει ο αγωνιστής άνθρωπος και μάλιστα με τέτοιο τραυματισμό στις δύο παλάμες από γερμανικό πυροβόλο στο χωριό Κρήνη, κοντά στο Χορτιάτη, που ήταν η Οργάνωσή σου.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
Η γνωριμία μας το 1975 άλλαξε τη ζωή μου. Προσπάθησα πάντοτε κι εγώ να ανταποκριθώ σε ό,τι χρεώσεις μου ανέθετε η Οργάνωση και περνούσαν από το χέρι και της οικογένειάς μου. Ο φασισμός σού έκανε πολύ κακό στα χέρια. Τα αριστουργήματα που δημιούργησες είναι οδηγός μας, τα έργα σου είναι γεμάτα δύναμη.

Τιμώντας τη μνήμη σου, όπως πιστεύουμε θα το ήθελες κι εσύ γιατί ο αγώνας έχει και τις οικονομικές του πλευρές, προσφέρουμε προς το παρόν 40 ευρώ στην ΚΟ Μίκρας.

Οικογένεια Νικήτα Χονδρούδη


ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ

ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΤΑ
ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΤΑ

ΤΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2023-06-17 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2021-11-16 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2021-04-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2019-02-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2018-05-05 00:00:00.0)
Στη μνήμη αγωνιστών(2011-04-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ