Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Θεσσαλία

Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλία, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προσαρμόζονται ως εξής:

  • Στη Λάρισα, το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη, στην Κοίτη του Πηνειού, στο σημείο που βρίσκεται προς το ύψος του Ιππικού πάρκου που αποτελεί και το πιο φαρδύ σημείο της κοίτης, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 18.30. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20.30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Η μουσικοθεατρική ομάδα «Κιθαροαφηγήματα» παρουσιάζει τα «Σταυροδρόμια του κόσμου» σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη. Κλασική κιθάρα - καλλιτεχνική επιμέλεια: Αχιλλέας Σίμος. Αφηγητής ο ηθοποιός Βασίλης Καρμίρης.

Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Συμμετέχουν: Περικλής Μαλακατές, Γρηγόρης Νικητάκης, Ζαχαρίας Γερασκλής, Στέλιος Καφρίτσας, Παύλος Παπαναστασάτος.

Συναυλία με τους «Λάτρεις».

  • Στον Βόλο, το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στο πάρκο Ρήγα Φεραίου με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιλαμβάνεται μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

  • Στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου Τρικάλων, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

  • Στην Καρδίτσα, την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, στο αθλητικό πάρκο, με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο. Συμμετέχουν: Αρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ