Πέμπτη 3 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Καλό ποδαρικό για δύο

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τόσο ο Φωστήρας όσο και η Κέρκυρα. Οι δύο σύλλογοι, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, εκτός έδρας με το ίδιο σκορ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε χτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φωστήρας κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Αντωνιάδη στο 55', που ήταν και μια από τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Από την άλλη, οι ουραγοί είχαν τον τερματοφύλακά τους, Καρυοφύλλη, σε πολύ καλή ημέρα, αλλά αυτό δεν έφτασε για να διατηρηθούν οι όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Στο άλλο παιχνίδι, η Κέρκυρα, με τον Αντώνη Ζώτο στην τεχνική της ηγεσία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας των Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι, με τέρμα του Στύλου (69'), που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, πήραν τους τρεις βαθμούς, σκορπώντας χαμόγελα στους φίλους της ομάδας τους καθώς η διαφορά με την πρωτοπόρο Κασσάνδρα μειώθηκε στους 5 βαθμούς.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Αντωνιάδης βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από το νησί των «Φαιάκων». Η συνεργασία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ