Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στο χώρο του Φεστιβάλ

Στο χώρο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα, όπως και κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» καθώς και χώρος για την εγγραφή και ανανέωση συνδρομητών στα βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής», στην ΚΟΜΕΠ και στον «Ριζοσπάστη».

Ωστόσο, με βάση τις νέες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, το βιβλιοπωλείο θα λειτουργήσει... αλλιώς: Δεν θα έχει τη μορφή έκθεσης βιβλίου, όπως συνήθως, αλλά θα πωλούνται συγκεκριμένοι τίτλοι, που αφορούν κυρίως νέες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».

Παράλληλα, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο φυλλάδιο με τις προσφορές της «Σύγχρονης Εποχής» και αντίστοιχο έντυπο παραγγελίας. Θα υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να παραγγέλνονται οι προσφορές στο χώρο του Φεστιβάλ, ώστε να τις παραλάβει κάποιος στο σπίτι του μέσω courier ή από το βιβλιοπωλείο.

Επιπλέον, θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τις προσφορές (που ισχύουν μέχρι 30/9/2020), όπως και όλες τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» και μέσω του e-shop της, αλλά και επισκεπτόμενος τα βιβλιοπωλεία της.

Η «Σύγχρονη Εποχή», λοιπόν, πιστή στο ραντεβού της με το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», θα είναι και φέτος εκεί, αλλά αλλιώς!

Αξιοποίησε το e-shop και παράλαβε τα βιβλία στην πόρτα σου!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ