Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το Σάββατο η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» κορυφώνονται το Σάββατο 19/9 με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 20.00.

Αμέσως μετά, στις 21.00, θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο. Την ενορχήστρωση του αφιερώματος έχει κάνει ο Θύμιος Παπαδόπουλος και συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Μεράντζας, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης.

Το έργο του σπουδαίου Ελληνα συνθέτη, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, έργο που μας καλεί να «χορέψουμε πάνω στο φτερό του καρχαρία» και να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο, θα ακουστεί δυνατά και φέτος από τη σκηνή του Φεστιβάλ. Αυτές τις μέρες, εξάλλου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία συναυλία του, που δόθηκε στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στιγμή που έχει μείνει στη μνήμη όλων.

Η σχέση του Θ. Μικρούτσικου με τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ κρατά δεκαετίες. Με την ενεργή συμμετοχή του στήριξε αυτόν τον μοναδικό νεολαιίστικο θεσμό. Και φέτος λοιπόν τα «δικά του» και «δικά μας» πολιτικά τραγούδια, αλλά και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από όλη την 50χρονη διαδρομή του, θα αντηχήσουν στη σκηνή του Φεστιβάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ