Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE - SUPER CUP
Πρεμιέρα της επιστροφής στη δράση

Στη μεγάλη προσμονή που υπάρχει για επιστροφή στη δράση αναφέρθηκαν οι τέσσερις προπονητές των ομάδων του Super Cup της Basket League

Eurokinissi

Στη μεγάλη προσμονή που υπάρχει για επιστροφή στη δράση αναφέρθηκαν οι τέσσερις προπονητές των ομάδων του Super Cup της Basket League
Με τη διεξαγωγή του να σηματοδοτεί ουσιαστικά την επίσημη επιστροφή στη δράση για την Basket League, η νεοσύστατη διοργάνωση της Λίγκας, το Super Cup, ανοίγει την αυλαία του σήμερα στο γήπεδο του Περιστερίου. Σημειώνεται πως στο νέο εγχείρημα του ΕΣΑΚΕ, με το οποίο επιχειρείται η επιστροφή στη δράση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, συμμετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες της Basket League 2019 - 20 που διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Βάσει της σχετικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στους σημερινούς δύο ημιτελικούς θα κοντραριστούν στον ένα και χρονικά πρώτο η ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας (16.30 ΕΡΤ), και στον άλλο ο Παναθηναϊκός με το Περιστέρι (21.00). Οι νικητές των ζευγαριών θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης στις 24/9 (21.00, ΕΡΤ) ενώ οι ηττημένοι θα μετάσχουν στον μικρό τελικό την ίδια μέρα (16.30, ΕΡΤ). Σημειώνεται πως τα παιχνίδια βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου της αρμόδιας επιτροπής της ΓΓΑ θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών.

Προσμονή για επιστροφή στους αγώνες

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο Super Cup με τις δηλώσεις τους ανέδειξαν την προσμονή όλων για την έναρξη των επίσημων αγώνων μετά από ένα εξάμηνο αποχής. Παράλληλα αν και όλοι παραδέχθηκαν πως καμία ομάδα δεν μπορεί να βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, εντούτοις οι αγώνες αποτελούν ένα αρκετά δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι προπονητές: Γ. Βόβορας (ΠΑΟ), Η. Παπαθεοδώρου (ΑΕΚ), Μ. Γιατράς (Προμηθέας), Ν. Παπανικολόπουλος (Περιστέρι). Από πλευράς παικτών το «παρών» έδωσαν οι: Ι. Παπαπέτρου (ΠΑΟ), Ν. Ζήσης (ΑΕΚ), Δ. Αγραβάνης (Προμηθέας), Π. Βασιλόπουλος (Περιστέρι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ