Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
Να ανοίξει το δρόμο για τους ομίλους

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League για μία ακόμα χρονιά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ομόνοια, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης (22.00 - Cosmote Sport 1). Κόντρα στην κυπριακή ομάδα οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να διευκολύνουν το έργο τους ενόψει της ρεβάνς στη Λευκωσία. Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί του ζευγαριού.

Ο τεχνικός της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για δίψα να επαναλάβει ο Ολυμπιακός την περσινή του αξιόλογη ευρωπαϊκή παρουσία, ενώ επέστησε την προσοχή στην Ομόνοια, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολη αντίπαλο, με ποιότητα και συνοχή στο παιχνίδι της. Μάλιστα ο Πορτογάλος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι σε μια περίεργη κατάσταση, αφού λόγω και του τελικού Κυπέλλου υποχρεώθηκε να μη δώσει αρκετά φιλικά το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω από πλευράς ρυθμού, ενώ από την άλλη η κυπριακή ομάδα δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Μαρτίνς εξέφρασε την πίστη του προς τους παίκτες του και την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης.

Μετά το φιλικό τους το καλοκαίρι, Ολυμπιακός και Ομόνοια τα ξαναλένε για τα πλέι οφ του Champions League

Eurokinissi

Μετά το φιλικό τους το καλοκαίρι, Ολυμπιακός και Ομόνοια τα ξαναλένε για τα πλέι οφ του Champions League
Ο Μαρτίνς ενημέρωσε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας Σα είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση, δεν αποκάλυψε όμως αν απόψε θα είναι βασικός αυτός ή ο νεαρός Τζολάκης, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Στην αποστολή εντάχθηκε και ο Λοβέρα, καθώς έληξε η 14ήμερη καραντίνα στην οποία είχε μπει λόγω κορονοϊού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ