Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Πίστη για ανατροπή στον ΠΑΟΚ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον ΠΑΟΚ ο πρώτος αγώνας με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν 2-1 στη Ρωσία, αλλά το σκορ αυτό τους επιτρέπει να ελπίζουν σε ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας και πρόκριση στους ομίλους, ειδικά από τη στιγμή που η Κράσνονταρ αποδείχθηκε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ανώτερη από την ελληνική ομάδα.

Πράγματι, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει φύγει ακόμα και με τη νίκη από τη Ρωσία, καθώς προηγήθηκε με γκολ του Πέλκα (32'), ο οποίος έχασε και πέναλτι (7'), ενώ είχε επίσης δοκάρι με τον Ελ Καντουρί (70') και άλλες σημαντικές ευκαιρίες, πλήρωσε όμως με την ήττα την αμυντική ολιγωρία του σε δύο κρίσιμα σημεία: Στο 39' η ελληνική ομάδα υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο ο Κλάεσον ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 71', ένα λεπτό μετά το δοκάρι του ΠΑΟΚ, ο Καμπελά σε αντεπίθεση έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί πίκρα για την ήττα, αλλά και πίστη ότι στη ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη και ότι θα έρθει η ανατροπή του σε βάρος της 2-1, και μαζί η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ