Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απαλλαγή για όλους τους κατηγορούμενους

Την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση των αποκαλούμενων «επισφαλών δανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (2008 - 2010) αποφάσισε χτες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Εξι χρόνια μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων αλλά και την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για αρκετούς κατηγορούμενους επιχειρηματίες, οι δικαστές έκριναν ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απάτης που αποδιδόταν στον πρώην πρόεδρο του Ιδρύματος Αγγελο Φιλιππίδη, στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, στον πρώην αναπληρωτή γενικό διευθυντή επενδυτικής τραπεζικής και θυγατρικών εταιρειών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριο Βαρότση και στους συνεργάτες του επιχειρηματία, Ιωάννη Ρόρρη και Αλεξάνδρα Λιακοπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγόρευση της εισαγγελέως, δεν παραπλανήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια, καθώς γνώριζαν το περιεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ του Δ. Κοντομηνά και του πιστωτικού ιδρύματος, ενώ ούτε ο επιχειρηματίας παρουσίασε, είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του, ψευδή στοιχεία στα μέλη του ΔΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ