Σάββατο 5 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Σύννεφα με παντελόνια» το Γενάρη

Τα «Σύννεφα με Παντελόνια», που συχνάζουν... στις «σελίδες» του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι, σαν μικρές λέξεις που ψάχνουν να βρουν το νόημά τους, παρατείνουν τις εμφανίσεις τους, στο υπόγειο της οδού Κοδριγκτώνος 2, στο γνωστό στέκι της Κυψέλης, το «Καφεθέατρο» μέχρι τέλος Γενάρη και παίζουν πλέον κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τα «Σύννεφα με Παντελόνια», το γκρουπ που χαράζει το δικό του διαφορετικό ίχνος στην ελληνική δισκογραφία, παρουσιάζουν, ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες από δικά τους και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια. Ωρα έναρξης: 10.30μμ (τηλ. 8235.467). Οπως είναι γνωστό η ονομασία του νέου και δυναμικού ροκ συγκροτήματος είναι δανεισμένη από το ομώνυμο ποίημα του Μαγιακόφσκι και η μουσική και φιλική τους παρέα ξεκινάει χρόνια πριν, ως μέλη των «Πυξ Λαξ».

Ο Αλκης Παπαδόπουλος στο πιάνο, η Δήμητρα Καραμπεροπούλου στα τραγούδια και στο ακορντεόν, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα, ο Κώστας Σαρδέλης στο μπάσο, η Ρουντίνα Ντρέα στο βιολί και ο Νίκος Δημοσθένους στην κιθάρα, παίζουν τα δικά τους τραγούδια στην πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλιά, με τίτλο «Τίποτε δεν κρύβεται κάτω απ' τον ήλιο». Συμμετέχουν επίσης η Μάρθα Μαυροειδή στη λαύτα και ο Λευτέρης Γρηγορίου στα κρουστά. Ροκ ήχος, πολύ προσεγμένη δουλιά, ευαίσθητος, ποιητικός στίχος, άριστα ενορχηστρωμένα τραγούδια και δυνατή ερμηνεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ