Σάββατο 5 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στο έλεος του καιρού

Στο Καυτατζόγλειο αναμένεται να στραφούν αύριο τα περισσότερα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου, καθώς στην έδρα του Ηρακλή θα διεξαχθεί το μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι του Κυπέλλου, μεταξύ του «γηραιού» και του Παναθηναϊκού (16.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16». Με αναγκαία και ικανή συνθήκη βέβαια πως ο καιρός θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του. Πάντως, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η Ομοσπονδία δεν είχε ενημέρωση από τους αρμοδίους (αστυνομία, τοπική ΕΠΣ) περί ανάγκης αναβολής. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη της και την πρόβλεψη της ΕΜΥ περί βελτίωσης από το μεσημέρι, θα κρίνει σήμερα αν υφίσταται θέμα.

Οι «πράσινοι» με τον Σέρτζιο Μαρκαριάν να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας, θα επιδιώξουν να επανέλθουν στο προσκήνιο και να αφήσουν στο παρελθόν την ασταθή εικόνα που έδειξαν την περασμένη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ανακάτευε συνεχώς την... τράπουλα προκειμένου να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του επιθετικά. Αλλωστε, πρόσφατα είχε τονίσει: «Μου αρέσει η ομάδα μου να μαρκάρει δυνατά, να παίζει για να κερδίζει την μπάλα μακριά από την εστία μας και να επιτίθεται», ενώ δεν παρέλειψε να πει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κυνηγήσει με αξιώσεις τους στόχους του, αφού η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι δύσκολη.

Στην αντίπερα όχθη, στο στρατόπεδο του Ηρακλή, ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Αγγελος Αναστασιάδης, ανέφερε πώς η ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αύριο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση ζωντανές. Πάντως, ο ίδιος επισήμανε πώς η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κρύβει... παγίδες, αφού μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», η αναγνώριση του νέου προφίλ των φιλοξενούμενων γίνεται με δυσκολία.

Στο έτερο αυριανό ματς για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Χαλκηδόνα (14.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με στόχο τη νίκη που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση είχε επικρατήσει εκτός έδρας έναντι των αυριανών της αντιπάλων με 3-0. Πάντως, σημειώνεται ότι το κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν είναι ευχάριστο καθώς η εκκρεμότητα στις πληρωμές των παιχτών έχει προκαλέσει εκνευρισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ