Σάββατο 5 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βελτίωση από σήμερα

Σήμερα Σάββατο στο βόρειο Ιόνιο, στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις το πρωί κυρίως στη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στις νοτιοανατολικές θαλάσσιες περιοχές. Πάντως, σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός.

Αύριο Κυριακή σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο κατά τη διάρκεια της μέρας. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ