Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Οι τελευταίες «πινελιές» στα ρόστερ

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της (αρκετά) παρατεταμένης και άκρως ιδιαίτερης μεταγραφικής περιόδου στο ποδόσφαιρο για τη νέα σεζόν, προχτές 5 Οκτώβρη, αρκετές ελληνικές ομάδες προχώρησαν σε κινήσεις της τελευταίας στιγμής που έφεραν ανακατατάξεις στα ήδη διαμορφωμένα ρόστερ.

Ολυμπιακός: Διπλή ενίσχυση

Λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός προχώρησε σε μεταγραφικό μπαράζ, ανακοινώνοντας τις προσθήκες με τη μορφή δανεισμού (και οψιόν αγοράς) του 26χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Μπουμ από την Αϊντχόφεν και του συμπατριώτη του, 21χρονου ακραίου αμυντικού Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς. Από την άλλη ο επίσης Πορτογάλος μέσος Καφού παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τους «ερυθρόλευκους» στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΑΕΚ: Δύο αφίξεις, μία αποχώρηση

Ανακατατάξεις την τελευταία στιγμή υπήρξαν και στην ΑΕΚ, με δύο αφίξεις και μία αποχώρηση. Η «Ενωση» απέκτησε τον 24χρονο Ρουμάνο στόπερ Ιονούτς Νεντελτσιάρου και τον 25χρονο Σουηδό εξτρέμ Μουαμέρ Τάνκοβιτς, και τους δύο για 4 χρόνια, ενώ λύθηκε πρόωρα η συνεργασία με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό Μπράιτ Ενομπακάρε.

ΠΑΟΚ: «Αντίο» από τον Πέλκα, ήρθε ο Μουργκ

Ο χορός των αποχωρήσεων συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε για τον ΠΑΟΚ. Σειρά να πει «αντίο» πήρε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Φενερμπαχτσέ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε για 4 χρόνια τον 26χρονο Αυστριακό μεσοεπιθετικό Τόμας Μουργκ από τη Ραπίντ Βιέννης.

Αρης: Λύσεις από Αγγλία

Την απόκτηση για 2 χρόνια του 33χρονου Γαλλοτυνήσιου κεντρικού αμυντικού Γιοάν Μπεναλουάν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ο Αρης λίγο πριν από την αυλαία των μεταγραφών. Είχαν προηγηθεί οι προσθήκες του 23χρονου Πορτογάλου επιθετικού Σάντε Σίλβα, ως δανεικού από τη Γουέστ Χαμ, και του 21χρονου Ελληνα τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ