Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Αρχίζει τη λειτουργία του το Χορευτικό Τμήμα

Εως την Κυριακή 11 Οκτώβρη θα διαρκέσουν οι εγγραφές στο Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας για τη χορευτική χρονιά 2020 - 2021. Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα του Χορευτικού Τμήματος (www.xoreutiko-dimou-patras.gr).

Η διδασκαλία των νέων τμημάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα προβών του Χορευτικού Τμήματος για τις αίθουσες στο λιμάνι και στην Ταραμπούρα.

Νέο μέλος του Χορευτικού μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί, ηλικίας 5 ετών και άνω, ενώ η εγγραφή, η διδασκαλία και γενικότερα η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Χορευτικού Τμήματος είναι δωρεάν (στο Χορευτικό Τμήμα του δήμου Πάτρας δεν πληρώνει και δεν πληρώνεται κανείς, ούτε από τους διδασκόμενους ούτε από τους δασκάλους).

Ολα τα τμήματα θα είναι 20μελή, ενώ στην ιστοσελίδα του Χορευτικού αναγράφονται αναλυτικά οι κανόνες λειτουργίας και οι επιβεβλημένοι υγειονομικοί κανόνες.

Για τα ιδιαίτερα μέτρα της φετινής χορευτικής εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν λόγω πανδημίας, μίλησε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε δίωρη ενημέρωση προς τους δασκάλους του Χορευτικού Τμήματος, την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας λειτουργίας του Χορευτικού.

Ο Κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μάθημα, καθώς και στον τρόπο πραγματοποίησης του χορευτικού μαθήματος, που έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις των δασκάλων του Χορευτικού σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακολούθησε συζήτηση, στην οποία εκφράστηκαν διάφοροι προβληματισμοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ