Τρίτη 13 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΟ
«Στον αέρα» λόγω κορονοϊού

Με τα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες και μέλη αποστολών να αυξάνονται συνεχώς στην Ευρωλίγκα, δημιουργώντας πέρα από διαδικαστικά προβλήματα και μια «ρευστή» κατάσταση στη διοργάνωση, με το σημερινό πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής αρχίζει η πρώτη βδομάδα διπλών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν. Από ελληνικής πλευράς πρώτος στο χορό μπαίνει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Βιλερμπάν (21.45 - Novasports 1).

Ωστόσο και παρά τη χτεσινή αναχώρηση των «πρασίνων» για τη Γαλλία, η διεξαγωγή του αγώνα όπως όλα έδειχναν βρισκόταν «στον αέρα» μέχρι αργά χτες το απόγευμα, εξαιτίας των 6 κρουσμάτων κορονοϊού στη Βιλερμπάν. Θυμίζουμε ότι βάσει του κανονισμού, σε περίπτωση που μια ομάδα δεν συμπληρώσει αποστολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού χάνει τον αγώνα στα χαρτιά 20-0.

Εφόσον πάντως ο αγώνας διεξαχθεί κανονικά, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Αν αυτή έρθει θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας για τους «πράσινους», μετά το «διπλό» στη Μόσχα επί της Χίμκι για την 1η αγωνιστική. Για την ελληνική ομάδα δεν θα αγωνιστούν οι Μποχωρίδης και Τζάκσον.

  • Aλλοι αγώνες της βραδιάς: Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις Κάουνας (20.00 - Novasports 5), Αλμπα Βερολίνου - Εφές (21.00 - Novasports 4), Μπασκόνια - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (22.00 - Novasports 3), Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ