Τρίτη 13 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
UEFA NATIONS LEAGUE
Παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της η Εθνική

Στην κορυφή του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League, μαζί με τη Σλοβενία, παρέμεινε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μετά τη νίκη 2-0 επί της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους και η Σλοβενία, υπερτερώντας όμως στην ισοβαθμία. Παράλληλα διατήρησε καλή ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί, με αντίπαλο το Κόσοβο, και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Κόντρα στους Μολδαβούς η Εθνική ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, είχε την κατοχή, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων με τα γκολ των Μπακασέτα (45'+, πέναλτι) και Μάνταλου (50'). Μόνη στιγμή που απειλήθηκε ήταν στο 87', όταν μετά από λάθος της άμυνας η Μολδαβία κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την εκτέλεση του Μιλιντσεάνου.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69' Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης (83' Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76' Πέλκας), Μάνταλος (70' Φορτούνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (83' Φούντας).

Μολδαβία: Ναμάσκο, Αρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66' Μαραντίτσι), Καϊμάκοφ (46' Επουρεάνου), Ιονίτσα (76' Ράκου), Νικολαέσκου (58' Μιλιντσεάνου).

  • Στο άλλο ματς του ομίλου: Σλοβενία - Κόσοβο 1-0. Η βαθμολογία: Ελλάδα 7, Σλοβενία 7, Κόσοβο 1, Μολδαβία 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ