Τρίτη 8 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
Συσκέψεις για την προετοιμασία των αγώνων

Συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία του αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων του Εβρου, οργανώνει αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών του νομού.

Με ανακοίνωσή της η ΣΕΑ σημειώνει ότι κανένα από τα προβλήματα που έθεσαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας, με τις προηγούμενες κινητοποιήσεις, δεν αντιμετωπίστηκε θετικά από την κυβέρνηση. Ετσι συστρατεύεται με την απόφαση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης που έγινε στα Φάρσαλα, για έναρξη νέων κινητοποιήσεων σε πανελλαδική κλίμακα την 28η Γενάρη και καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτροφικούς φορείς του νομού, όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στις συσκέψεις.

Η πρώτη θα γίνει αύριο Τετάρτη 9 Γενάρη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 10 του μήνα, στις 6 το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη στο Τυχερό Εβρου.

Στην Καλαμάτα

Με στόχο την ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα και το συντονισμό της πάλης με τους υπόλοιπους αγρότες της χώρας ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών στη Μεσσηνία καλεί σε συγκέντρωση - σύσκεψη, σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ. στο χώρο του συνεταιρισμού, στο Πεταλίδι. Στα θέματα που θα απασχολήσουν τη σημερινή σύσκεψη είναι τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες αυτή την περίοδο, καθώς και η ανασυγκρότηση του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ