Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Τα πλάνα του Μπόλονι για τον ΠΑΟ

Τα πλάνα του για την αγωνιστική αναγέννηση του Παναθηναϊκού παρουσίασε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι, που παρουσιάστηκε χτες επίσημα από τους «πράσινους». Ο Μπόλονι εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με μεγάλο μέγεθος και ιστορία, που εμπνέει σεβασμό. Εδειξε να έχει άριστη γνώση της αγωνιστικής εικόνας του «τριφυλλιού», δηλώνοντας μάλιστα «σοκαρισμένος» από την έλλειψη αυτοπεποίθησης που δείχνουν οι παίκτες στους μέχρι τώρα αγώνες του πρωταθλήματος. Προτεραιότητά του είναι η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα στο παιχνίδι της, επεσήμανε και πρόσθεσε ότι πέρα από τα συστήματα που θα εφαρμοστούν, σημασία έχει οι παίκτες να κάνουν σωστά τα πιο απλά πράγματα.

  • Τις εκκρεμότητες στο πρόγραμμα της Super League 1 αρχίζουν να κλείνουν οι δύο νεοφώτιστοι, Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι σήμερα αναμετρούνται στη Ριζούπολη σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής (17.15 - Novasports 1).
  • To πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για παίκτη, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομά του (όπως ορίζουν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα). Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο παίκτης έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα, ενώ χτες οι υπόλοιποι παίκτες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ ανίχνευσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ