Σάββατο 24 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 25 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 24 Οκτώβρη:

-- Η ΤΕ Λέσβου οργανώνει σύσκεψη με θέμα «Covid-19 και σύστημα Υγείας», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43) στη Μυτιλήνη. Θα μιλήσει ο Νάσος Γαλής, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην Καλλιθέα Αττικής, στις 11.30 π.μ. (στο χώρο Παναγή Τσαλδάρη και Δημητρακοπούλου - ΗΣΑΠ Ταύρου), θα γίνει σύσκεψη για τις εξελίξεις στην Υγεία και την πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Φερεντίνος, στέλεχος του ΚΚΕ, γιατρός στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στη Βόνιτσα, στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος, να νικήσει ο λαός!», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 25 Οκτώβρη:

-- Στις 6 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη (πλατεία Ζαρίφη), σε σύσκεψη με θέμα «Διεθνείς εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Η ΚΟ Τυρνάβου οργανώνει πολιτική συγκέντρωση, την Κυριακή 25 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. στην πλατεία, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Πετρούπολη, στα Πεύκα Βέρδη (τέρμα Σκρα), σε συγκέντρωση με θέμα «Στις κρίσιμες στιγμές είναι κρίσιμη η παρέμβαση του λαού. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού, συμπόρευση με το ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας», θα μιλήσει ο Γιώργος Παναγής, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στον Αλιμο (πλατεία Αρη Βελουχιώτη), σε σύσκεψη με θέμα «Διεθνείς εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Γιώτα Δήμου, μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Ντάβαρη), σε σύσκεψη με θέμα «Το δικαίωμα στη μόρφωση στις συνθήκες της πανδημίας. Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα. Οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 26 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο χωριό Τρύφος Αιτωλοακαρνανίας (καφενείο «Κατσιγιάννη Χ.»), θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ