Τρίτη 3 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί διαδικτυακά

Οπως ανακοινώθηκε, το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από 5 έως 15 Νοέμβρη σε φυσικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά.

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν περισσότερες από 170 ταινίες από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα μας φέρουν κοντά στο σινεμά με κάθε τρόπο, ενώ θα παρουσιαστούν 18 μεγάλου μήκους και 21 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες.

Στο διαδικτυακό 61ο Φεστιβάλ οι θεάσεις ανά ταινία θα αυξηθούν κατά 40%, ώστε περισσότεροι θεατές σε όλη την Ελλάδα να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ταινίες που εμπιστεύτηκαν δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμα, θα οργανωθεί βδομάδα προβολών το καλοκαίρι του 2021, παρουσιάζοντας ταινίες της 61ης διοργάνωσης, με έμφαση στον ελληνικό κινηματογράφο. Παράλληλα, οι διοργανωτές επεξεργάζονται εναλλακτικά σενάρια και για τη διεξαγωγή του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, για το οποίο επανεξετάζονται ο τρόπος και οι ημερομηνίες διεξαγωγής.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, για τις ανάγκες διοργάνωσης του διαδικτυακού 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν όλες ανεξαιρέτως οι συμβάσεις των εργαζομένων - τόσο αυτές που έχουν ήδη ξεκινήσει όσο και εκείνες που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ