Σάββατο 7 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 8 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Νέες ανατροπές στο Δημόσιο

Το ενδεχόμενο παροχής εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων σε άλλες βάρδιες, ανεξάρτητα από το πάγιο ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών που ισχύει για κάθε υπηρεσία μέχρι σήμερα (07.00 - 15.00, 08.00 - 16.00 και 09.00 - 17.00), ανακοίνωσε την Παρασκευή 6/11 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζοντας τα μέτρα που θα ισχύσουν στο Δημόσιο και στην Τοπική Διοίκηση με το νέο lockdown.

Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του υπουργού, η ΔΑΣ ΟΤΑ αναδεικνύει ότι για μία ακόμα φορά αξιοποιείται από την κυβέρνηση η πανδημία ως ευκαιρία για νέες αντεργατικές ανατροπές.

Αναλύοντας τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, η ΔΑΣ σημειώνει πως «αυξάνεται ο αριθμός των ωραρίων που θα εργάζονται οι εργαζόμενοι στους δήμους, πέραν των ήδη διαθέσιμων, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να διευρύνεται το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών. Αυξάνεται άνευ ορίων η τηλεργασία. Υπονομεύεται η χορήγηση της ειδικής άδειας για τους γονείς, καθώς θα χορηγείται μόνο αφού εξαντληθούν όλες οι άλλες δυνατότητες για να εργαστούν. Παράλληλα το υπουργείο φρόντισε και με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, νύχτα και σαν τον κλέφτη, να φέρει την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ