Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΦΩΤΟ 2

Στις 11 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τον θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΛΙΑ, μαχητή του ΔΣΕ και 32 χρόνια από τον θάνατο της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ. Στη μνήμη τους εισφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΤΟ Εύβοιας της ΚΝΕ.

Η κόρη τους Κωνσταντινίδου Γεωργία και ο εγγονός τους Κούκης - Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

***

Οι ΚΟΒ Διρφύων - Μεσσαπίων και Αρτάκης προσφέρουν 370 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας στη μνήμη της συντρόφισσας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗ, που απεβίωσε στις 4 Οκτώβρη 2020.

Γεννήθηκε το 1938 στην Καστέλλα και από μικρή δούλευε σκληρά στα χωράφια, για να μεγαλώσει την οικογένειά της, καθώς είχαν ορφανέψει μικρά παιδιά από πατέρα. Ελιωσε τα νιάτα της στα χωράφια αλλά δεν το έβαζε κάτω, δεν λύγιζε από τις δυσκολίες, αντίθετα πείσμωνε για να αλλάξει αυτό το άδικο σύστημα, είχε το κεφάλι πάντα ψηλά και ακούραστα συμμετείχε πάντα στους αγώνες. Το 1990 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Αλέκο Στούπα, στέλεχος του ΚΚΕ. Το 1997 έγινε μέλος του Κόμματος. Μέχρι την τελευταία μέρα της υπηρέτησε με αφοσίωση την υπόθεση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΣΙΤΙΝΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ο Κώστας Δελής προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αυλίδας. Ο Πολυχρόνης αγάπησε το Κόμμα και υπερασπίστηκε σε κάθε περίοδο με αυταπάρνηση.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
* Στη μνήμη του συντρόφου ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΣΙΤΙΝΗ, που όλη του τη ζωή έδωσε τις μάχες του μέσω του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Χαλκίδας.

Ανδρέας Τσάκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και τους αγώνες, ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ, προσφέρω στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Π.Γ.


ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ